akvakultur

Akvakultur

Landbaserede anlæg

Plast Solutions er en førende virksomhed inden for Akvakultur og har specialiseret sig i anlægsbygning af landbaserede RAS- og Hybrid-anlæg. Vores fokus er på at udvikle og producere produkter af høj kvalitet, der kan forbedre produktiviteten og bæredygtigheden i akvakulturindustrien.

Landbaseret anlæg er udviklet med henblik på at reducere miljøpåvirkningen og øge fiskeproduktionen ved hjælp af avanceret teknologi, der giver opdrætterne mulighed for at kontrollere vandkvaliteten og skabe et optimalt miljø for fiskene. Dette fører ikke kun til bedre sundhed for fiskene, men også mindre affald og vandforbrug.

Vores erfarne plastmontører sikre professionel teknisk rørføring og installation af vores specialudviklede løsninger til RAS- og Hybrid-anlæg for at sikre, at vores produkter lever op til vores høje standarder for kvalitet og ydeevne. Vi stræber efter at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for akvakulturindustrien, og vores anlæg er en vigtig del af dette.

Høj faglig stolthed for plastsvejsning

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Hos Plast Solutions har vi stor ekspertise med alle former for plastsvejsning. Vi udfører både plastsvejsearbejde, plastproduktion, installation og montagearbejde for kunder i hele verden

INSTALLATION

KONSULENT & DESIGN

PRODUKTION

Fish tank lightsystem

Vi kan levere komplet lysstyringssystem, der gør opdrætterne i stand til at styre belysningen på tankniveau designet til at skabe optimale lysforhold for fiskene via via Wi-FI opkobling. 

da_DKDanish