Har du spørgsmål? Ring idag på
2115 7450

Mandskabsudlejning af dygtige folk​


Skal du bruge mandskab til plastsvejsning eller PE-svejsning? Hos Plast Solutions kan vi tilbyde dig mandskabsudlejning, hvor vores kompetente folk træder til, når du har brug for det. Vi kan tilbyde mandskabsudlejning i hele landet.

Når du benytter dig af vores mandskabsudlejning, får du dygtige og erfarne folk på opgaven. Vi sørger for, at du får det mandskab ud, der passer til den pågældende opgave. Vores mandskab fokuserer på godt håndværk og kvalitetsløsninger. Du får derfor et godt resultat, når du vælger at benytte dig af vores mandskabsudlejning.

Vi kan klare mandskabudlejning til både store og små opgaver

Vores erfaring inden for eksempelvis plast-svejsning og PE-svejsning gør, at vi kan hjælpe ved flere forskellige typer opgaver. Vi er derfor klar på forskellige udfordringer, når du har brug for et kompetent team, der kan hjælpe dig i mål med et projekt.​​

Vi kan tilbyde dig mandskabsudlejning til alle typer opgaver. Vi kan klare både de store og de små opgaver. Intet er for omfattende for os. Vi kan derfor være den helt rette løsning, når du skal have dygtige folk, der kan hjælpe dig med forskellige typer svejsning i en begrænset periode.

Lad os hjælpe dig med mandskabsudlejning

Vi kan være den helt rette løsning, når du har brug for kvalificerede folk, der kan hjælpe dig med dit projekt. Vores mandskab har de fornødne kvalifikationer, der gør, at de kan hjælpe dig med en masse forskellige opgaver.

Skal vi hjælpe dig med mandskabsudlejning? 

Så kontakt os i dag på e-mail mhe@plastsolutions.dk for nærmere aftale og pris.​​

<none>

Få vejledning og uforpligtende tilbud på plastløsning​

Følg os på facebook

Følg Plast Solutions på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har over 125 likes på​ Facebook

Gå til Facebook


Plast Solutions - Lillebæltsvej 20, 6715 Esbjerg N

mhe@plastsolutions.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Vi er norsk registreret:
Org.nr. 921 518 676