Har du spørgsmål? Ring idag på
2115 7450

Plastproduktion med alt fra udvikling til levering​


Skal du have assistance med en plastproduktion? Hos Plast Solutions ApS står vi parat med moderne produktionsfaciliteter, hvor vi tilbyder alt fra produktudvikling til plastproduktion. Arbejdet udføres altid med stor professionalitet og fleksibilitet. Derfor har vi kunder i hele Danmark.

Stor ekspertise med både design og plastproduktion

Vi har stor ekspertise med hele forløbet fra udvikling og design til plastproduktion og levering. Du kan med andre ord komme med en idé, som vi udvikler sammen med dig, eller du kan komme med det færdige produkt, som vi skal producere i større eller mindre mængder.

Vores store erfaring og høje faglige stolthed sikrer, at vi finder frem til en optimal løsning til dit behov. Derfor er det en god idé at tage os med på råd fra starten.​​

Vores mangeårige samarbejde med tegnestuer betyder samtidig, at vi kan tilbyde individuelt designede og tilpassede procesanlæg.​

Vi har altid fokus på god service og høj kvalitet, idet vi bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi sørger løbende for at sikre vores høje standard og kvalitet samt at enhver plastproduktion gennemføres problemfrit og i højeste kvalitet.

Kontakt os for at høre om vores produktionsløsninger

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores produktionsløsninger. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe hele vejen fra ide til levering. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en plastproduktion.

Du kan kontake os i dag på e-mail: info@plastsolutions.dk.​​​​

<none>

Få vejledning og uforpligtende tilbud på plastløsning​

Følg os på facebook

Følg Plast Solutions på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har over 125 likes på​ Facebook

Gå til Facebook


 

Vi er norsk registreret:
Org.nr. 921 518 676