Do you have questions? Call us today
+45 2115 7450

Manpower


Skal du bruge mandskab til plastsvejsning eller PE-svejsning? Hos Plast Solutions kan vi tilbyde dig mandskabsudlejning, hvor vores kompetente folk træder til, når du har brug for det. Vi kan tilbyde mandskabsudlejning i hele landet.

Når du benytter dig af vores mandskabsudlejning, får du dygtige og erfarne folk på opgaven. Vi sørger for, at du får det mandskab ud, der passer til den pågældende opgave. Vores mandskab fokuserer på godt håndværk og kvalitetsløsninger. Du får derfor et godt resultat, når du vælger at benytte dig af vores mandskabsudlejning.

Vi kan klare både store og små opgaver

Vores erfaring inden for eksempelvis plast-svejsning og PE-svejsning gør, at vi kan hjælpe ved flere forskellige typer opgaver. Vi er derfor klar på forskellige udfordringer, når du har brug for et kompetent team, der kan hjælpe dig i mål med et projekt.​​

Vi kan tilbyde dig mandskabsudlejning til alle typer opgaver. Vi kan klare både de store og de små opgaver. Intet er for omfattende for os. Vi kan derfor være den helt rette løsning, når du skal have dygtige folk, der kan hjælpe dig med forskellige typer svejsning i en begrænset periode.

Lad os hjælpe dig med mandskabsudlejning

Vi kan være den helt rette løsning, når du har brug for kvalificerede folk, der kan hjælpe dig med dit projekt. Vores mandskab har de fornødne kvalifikationer, der gør, at de kan hjælpe dig med en masse forskellige opgaver.

Skal vi hjælpe dig med mandskabsudlejning? 

Så ring til os på 21 15 74 50, eller skriv en e-mail til info@plastsolutions.dk for nærmere aftale og pris.​​

Follow us on facebook

Follow Plast Solutions on facebook to see our latest news and what our customers have to say about us.


We have more than 125 likes on​ Facebook

Go to Facebook


Plast Solutions - Lillebæltsvej 20, 6715 Esbjerg Ø
Phone: +45 21 15 74 50
info@plastsolutions.dk