industri

industri

industri & anlæg

Plast Solutions er leverandør til stort set alle typer industrielle procesanlæg indenfor installation, teknisk rørføring, design og produktion af komponenter og produkter tilpasset vores kunders behov og ønsker.

Med plastens mange egenskaber kan vi ofte erstatte andre materialer som stål og glasfiber, udforme og levere fleksible produkter, som kan modstå de rigtige temperaturer og trykforhold tilpasset hver enkelt anlæg og minimere behovet for hyppige udskiftninger.

Vi leverer konsulentarbejde til at hjælpe med design, tegning og nytænkning til at finde afbalancerede løsninger, der tager hensyn til gældende faktorer for at sikre miljøpåvirkning, holdbarhed og effektivitet af procesanlægget og produkter dertil.

Høj faglig stolthed for plastsvejsning

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Hos Plast Solutions har vi stor ekspertise med alle former for plastsvejsning. Vi udfører både plastsvejsearbejde, plastproduktion, installation og montagearbejde for kunder i hele verden

INSTALLATION

KONSULENT & DESIGN

PRODUKTION

da_DKDanish