// Ydelser

Plastproduktion
fra udvikling til levering

Produktion af plast udføres i
moderne faciliteter

Hos Plast Solutions ApS står vi parat med moderne produktionsfaciliteter, hvor vi tilbyder alt fra produktudvikling til plastproduktion. Arbejdet udføres altid med stor professionalitet og fleksibilitet. Derfor har vi kunder i hele Danmark.

Vi har stor ekspertise med hele forløbet fra udvikling og design til plastproduktion og levering. Du kan med andre ord komme med en idé, som vi udvikler sammen med dig, eller du kan komme med det færdige produkt, som vi skal producere i større eller mindre mængder.

Vores store erfaring og høje faglige stolthed sikrer, at vi finder frem til en optimal løsning til dit behov. Derfor er det en god idé at tage os med på råd fra starten.​​

Vores mangeårige samarbejde med tegnestuer betyder samtidig, at vi kan tilbyde individuelt designede og tilpassede procesanlæg.​

Vi har altid fokus på god service og høj kvalitet, idet vi bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi sørger løbende for at sikre vores høje standard og kvalitet samt at enhver plastproduktion gennemføres problemfrit og i højeste kvalitet.

Indhent et tilbud på
plastproduktion

da_DKDanish