biogas

biogas industrien

leverandør til Biogas industrien

Det er en vigtig del at Plast Solutions mission at kunne bidrage til denne grønne omstilling og derfor er Biogas industrien en af vores største fokuspunkter. Hos Plast Solutions er vi specialiseret i tekniskrørføring til procesanlæg. Vi arbejder kontinuerlig med flere og større byggeprojekter for biogas industrien både her i Danmark, men også uden for landets grænser.

Med vores erfaring for teknisk rørføring, design og produktion af specialkomponenter og produkter i plast, kan vi bidrage til bygning af stærke og holdbare procesanlæg som lever 100 % op til de materiale egenskaber som er vigtige for holdbarhed og effektivitet i et biogasanlæg.

Med PE og PP får man et materiale som er modstandsdygtigt overfor gas-gennemtrængelighed, korrosion og skadelige kemiske reaktioner. Plasten har en hård og slidstærk overflade, som er let at rengøre, som bidrager til mindre risiko for bakterievækst.

Høj faglig stolthed for plastsvejsning

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Hos Plast Solutions har vi stor ekspertise med alle former for plastsvejsning. Vi udfører både plastsvejsearbejde, plastproduktion, installation og montagearbejde for kunder i hele verden

INSTALLATION

KONSULENT & DESIGN

PRODUKTION

da_DKDanish