Om Plast Solutions

Plast Solutions

Plast Solutions ApS blev etableret i 2018 af Christopher Sørensen, en erfaren rejsemontør, der besluttede at tage springet og starte sin egen virksomhed. Christopher havde bemærket det stigende behov for akvakulturbyggeri og ønskede at tilbyde specialiserede løsninger til denne industri. Plast Solutions har fra starten været en pålidelig leverandør af kvalificerede og certificerede montører samt innovative løsninger til akvakulturindustrien.

Virksomheden har under Covid-19 bevæget sig ind på andre industrier. I dag er Plast Solutions en førende leverandør på markedet inden for teknisk rørføring og innovative løsninger til akvakultur men arbejder også med komplette rørføringsløsninger til store anlægsbyggerier i biogas- vindmølle, forsynings- og anden industri. Virksomheden har også udvidet sin produktionsafdeling betragteligt og udvikler selv special produkter der bidrager til udviklingen af innovative løsninger til de grønne fødevare- og energiprojekter.

I dag har virksomheden flere anpartshavere og 50 ansatte.

Vores vision

At blive en førende inden for bæredygtige tekniske rørløsninger og sætte nye standarder for innovation inden for akvakultur, biogas og industri.

vores mission

At styrke den grønne omstilling ved at designe og implementere innovative og bæredygtige rørløsninger, opbygge tillid og sikre kundetilfredshed gennem kvalitetsservice. Vi er dedikerede til kontinuerligt at minimere vores miljømæssige fodaftryk og fremme en mere bæredygtig fremtid.

da_DKDanish