KONSULENT & design

3d-tegninger

Få det fulde overblik over dit projekt med præcise og visuelle 3D-tegninger.

Hos Plast Solutions har vi ekspertisen til at levere komplette løsninger inden for plastproduktion og -konstruktion til både enkelte projekter og større anlægsbyggerier.

Vi anvender avanceret software og teknologi, herunder Autodesk Fusion 360, til at skabe detaljerede 3D-tegninger af store projekter inden for plast. Med vores teknologi kan vi visualisere alle aspekter af projektet og sikre, at vores kunder får en præcis forståelse af, hvordan slutproduktet vil se ud, inden vi går i gang med produktionen. Dette giver vores kunder mulighed for at give feedback og tage beslutninger tidligt i processen, så vi kan skræddersy løsninger, der passer til deres specifikke behov. Vi er stolte af vores evne til at tænke nyt og levere innovative løsninger, der imødekommer vores kunders forventninger og samtidig reducerer miljøpåvirkningen.

design efter dine ønsker og behov

Denne pumpebrønd er et eksempel på en specialdesignet konstruktion. Kundens ønske var en tank med 3 til 1 manifold med arbejdsplatform som gør ventiler let tilgængelige i forbindelse med service af pumper imens systemet stadig er i gang.

Vores produktionsafdeling har konstrueret tanken ved hjælp af de tekniske beregner og 3D-tegninger, som vi har udarbejdet.

Kontakt Plast Solutions og få mere information og sparring til dit projekt.

da_DKDanish